Terug Verder
  • Prima Donna Twist

Over Mimosa

Een gevestigde waarde ...

Lingerie Mimosa is een gevestigde waarde in de Sint-Truidense winkelstraten. De handelszaak bestaat sinds 1936, Anita Kindermans is er zaakvoerder sinds 1979.

Lingerie Mimosa staat naast haar jarenlange ervaring bekend voor haar voortreffelijke service en grote voorraad in alle cupmaten. De klant staat centraal ! Dit blijkt ook uit het ruim assortiment lingerie, nachtkleding en badgoed. Tot het aanbod behoren niet enkel de klassieke modellen van Mey en Calida maar ook de meer gedurfde modellen van gerenomeerde kwaliteitsmerken zoals Marie Jo, Prima Donna, Prima Donna Twist, Marie Jo L'Aventure, Chantelle, Lise Charme, Tommy Hilfiger,... behoren tot ons gamma.

Ben je nu jong of oud, klassiek of modern, sportief, rondborstig (cup A-H).... Bij Lingerie Mimosa vindt elke dame een perfect passende BH.

Om haar klanten extra te kunnen begeleiden bij de aankoop van lingerie, volgden de verkoopsters en Anita Kindermans de opleiding "Lingerie Styling" van Marie Jo en Prima Donna.

Mannen kennen eveneens de weg naar Lingerie Mimosa. Voor het mannelijk cliënteel is er een ruim assortiment aan ondergoed, pyjama's, kousen en strandkledij. Lingerie Mimosa kan haar mannelijke klanten een hele reeks kwaliteitsmerken aanbieden: Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Mey, Calida,...

Ook aan de kinderen is er gedacht! Lingerie Mimosa zorgt ervoor dat er voor hen schattig en kwaliteitsvol ondergoed en nachtgoed is. De merken Lief, Charlie Choe, Ten Cate en Boobs en Bloomers doen de kids stralen.

Lingerie Mimosa staat gelijk aan een surplus aan service, klantgerichtheid, kwaliteit en een uitgebreid assortiment.